Szívsonka

A bőrös combhúsokat szív alakúra formázzák. Száraz tengeri só és pác-só keverékével bedörzsölik. Hetente megforgatják, majd kőfüstölöben keményfa fürészporral arany barnára füstölik.

 

Kép nagyítása

Sváb nyelves disznósajt

Darabolt sertés nyelvvel. Kitünő pikáns izesítésű!

Kép nagyítása

Sváb véreshurka, májashurka

Szeptember-Október környékén kapható újra! Tartósan hideg idő beálltával!

Megérkezett a Sváb hurka. A véres hurka és szegfűborssal készül ezért édesebb a rizses véres hurkánál. A májas , annyi különbséggel, hogy a beleteszik az abalébe, majd a májjal együtt ledarálják.

Kép nagyítása

Főtt császárszalonna

A túrós, káposztás ételek kedvelt hozzávalója. Húsos, zamatos, főtt szalonna, finoman füstölve. Extra minőségű, kiváló húsalapanyagból készült termék.

Kép nagyítása

Füstölt, főtt tarja

A füstölt, főtt tarja leginkább szendvicsekhez, vendégváró falatok, pizza feltétek készítéséhez kerül felhasználásra, de gyakran helyettesíti a sonkaféléket is. A magyar húsvéti asztalok nélkülözhetetlen húskészítménye, akár magunk főzzük meg, akár főtten vásároljuk. A hús puha, omlós, zsírszövettel gusztusosan átszőtt.

Kép nagyítása

Füstölt hátsó csülök, csont nélkül

A vásárlói igényeknek megfelelően készítjük a füstölt csülök csont nélküli változatát is, megkönnyítve ezzel az otthoni felhasználást, darabolást.

Kép nagyítása
Sűlt császárszalonna Kép nagyítása

Pick Téliszalámi

A PICK Téliszalámi 1869 óta gondosan őrzött recept alapján válogatott alapanyagok felhasználásával készül, melynek titkát egyedül a szalámimester ismeri. A legnemesebb natúr sertéshúsokból készült terméket bükkfán füstölik, majd a szalámimester folyamatos felügyelete mellett 100 nap alatt éri el egyedülálló ízvilágát és megjelenését. A PICK Téliszalámi kiváló, prémium minőségű, természetes alapanyagokból, egyedi, klasszikus fűszerezéssel készülő füstölt, érlelt szalámi. A napjainkban alkalmazott modern gyártástechnológia, a hagyományos, bükkfával történő füstöléssel és hosszú érlelési eljárással párosulva hosszú évtizedek óta verhetetlen kombinációnak bizonyul. A termékek harmonikus ízének kialakulásához nagyban hozzájárul a fehér nemespenész-bevonat, melyet a szalámik klasszikus csomagolóanyaga, a celofán őriz meg sérülésmentesen.

Kép nagyítása

Pick nosztalgia marhapárizsi

Marha- és sertéshús alapanyagok felhasználásával készülő prémium minőségű párizsi. Enyhén borsos íze és ínycsiklandó illata nosztalgikus hangulatot idéz.

Kép nagyítása

Pick borjúpárizsi

Marhahús felhasználásával készülő prémium minőségű párizsi, mely magas hústartalmának és harmonikus fűszerezésének köszönhetően vált a fogyasztók kedvencévé.

Kép nagyítása